me traditë nga viti 1963

Mirë se vini në Shaban Grill

historia jonë

55 Vite me eksperiencë

Shaban Grill House me traditë nga viti 1963. Ofrojmeë të gjitha ushqimet e skatës si: qebapa, pleskavica, qofte me kajmakë, suxhuk, mish të bardh dhe te kuq etj. Gjithashtu ofrojmë dhe pije të ndryshme freskuese.

Mirë se vini në Shaban Grill

historia jonë

55 Vite me eksperiencë

Shaban Grill House me traditë nga viti 1963. Ofrojmeë të gjitha ushqimet e skatës si: qebapa, pleskavica, qofte me kajmakë, suxhuk, mish të bardh dhe te kuq etj. Gjithashtu ofrojmë dhe pije të ndryshme freskuese.

Menu

Menu

Qyfte (5 copa)

2.00

Qebapa (5 copa)

2.00

Virshlle

2.00

Pleskavicë (me kajmak)

3.00

Hamburger (me pomfrit)

2.00

File pule

2.00

Qyfte (5 copa)

2.00

Qebapa (5 copa)

2.00

Virshlle

2.00

Pleskavicë (me kajmak)

3.00

Hamburger (me pomfrit)

2.00

File pule

2.00

Orari i hapjes

Hënë – Diel

09:00 – 24:00

Orari i hapjes

Hënë – Diel

09:00 – 24:00

Shaban Grill (City square)

Shaban Grill