Reth nesh

Orari i hapjes

Hënë – Diel

08:00 – 24:00

55 Vite me eksperiencë

Shaban Grill House me traditë nga viti 1963. Ofrojmeë të gjitha ushqimet e skatës si: qebapa, pleskavica, qofte me kajmakë, suxhuk, mish të bardh dhe te kuq etj. Gjithashtu ofrojmë dhe pije të ndryshme freskuese.

Orari i hapjes

Hënë – Diel

08:00 – 24:00

55 Vite me eksperiencë

Shaban Grill House me traditë nga viti 1963. Ofrojmeë të gjitha ushqimet e skatës si: qebapa, pleskavica, qofte me kajmakë, suxhuk, mish të bardh dhe te kuq etj. Gjithashtu ofrojmë dhe pije të ndryshme freskuese.

Interior

Interior